За нас

БУТИК РЕЗЕРВЕ започва своята дейност на 15.04.2011 година. Представителният магазин се намира в софийският квартал Борово, на улица "Солун 49". Първоначалната идея е внос на лимитирани серии бутикови облекла от Италия и Гърция, впоследствие екипът на БУТИК РЕЗЕРВЕ започва и производство и предлагане на собствена линия дрехи в лимитирани бройки. В момента освен с внос на стандартните спортно-елегантни облекла и аксесоари, екипът на БУТИК РЕЗЕРВЕ произвежда собствени лимитирани серии официални, екстравагантни и сценични облекла с който може да бъде задоволен всеки вкус. Макар и от скоро на пазара БУТИК РЕЗЕРВЕ вече е предпочитано и утвърдено място за пазаруване от много млади мъже и жени, от клиенти с висок стил и класа, както и от популярни лица от родният шоубизнес. Това което ще получите от БУТИК РЕЗЕРВЕ като клиент е компетентни и адекватни съвети, изготвяне на цялостна визия и лоялно и коректно отношение от наш екип професионалисти!

От 08.03.2013 година вече е факт и нашият онлайн магазин www.reserve-bg.com. С него се надяваме да достигнем по-голяма аудитория и да създадем нови клиенти, приятели и фенове на модерното и нестандартното!!!

Можете да ни откриете и в нашите официални Facebook страници: www.facebook.com/Boutique.Reserve1, www.facebook.com/Boutique.Reserve2 и http://www.facebook.com/ReserveBoutique